Ermal Fejzullahu

Per nje dashuri Lyrics Ermal Fejzullahu

Abspielen
Teilen

Ermal Fejzullahu - Per nje dashuri Songtext

Pse me ben te vuaj une
Dhe te shkrihem per nje dashuri
Dhe t'lutem dhe t'lutem per ty
Pse me ben me lote ne sy
Ndonse lotet nuk I meritoj
Kto netat e gjata si ti kaloj

Ti qe sod je me tjeterkend
Dhe shume embel ti
ti I buzeqesh
Gjersa une pas teje
Dua t'vdes dhe sdua vdes
Per nje dashuri

Ti qe sod je me tjeterkend
Dhe shume embel ti
po I buzeqesh
Gjersa une pas teje
Dua te vdes, une dua te vdes

Pse te besova aq shume
Dhe ta fala zemren time t'shkrete
Qe digjet, qe digjet tash vete
Pse me ben me lote ne sy
Ndonse lotet nuk I meritoj
Kto netat e gjata si ti kaloj

Ti qe sod je me tjeterkend
Dhe shume embel ti
ti I buzeqesh
Gjersa une pas teje
Dua t'vdes dhe sdua vdes
Per nje dashuri

Ti qe sod je me tjeterkend
Dhe shume embel ti
po I buzeqesh
Gjersa une pas teje
Dua te vdes, une dua te vdes
Teile diesen Songtext
Erklären