Sinan Vllasaliu

Avanturiste Lyrics Sinan Vllasaliu

Abspielen

Sinan Vllasaliu - Avanturiste Songtext

N'Hollywood Nuk Po Jetojmë
Ta Kem' Jetën Film Me Ngjyra
Dashurinë Duhet T'a Mbrojmë
Që T'mos Kem' 100 Fytyra

Dramë E Bëre Jetë Time
Harrove Ato Kujtime
Kur Unë Zemrën Ta Dhurova
Tash çdo Gjë Mbarroi

Jo S'të Dua Vashë Avanturiste
Që Ma Fale Dashurinë Me Histe
Duke Shkelë Mbi Mua Që Të Dua
Theve Besën Që Ma Dhe Mua
Teile diesen Songtext
Erklären
Okay
Durch weitere Benutzung dieser Webseite stimmst Du unseren Datenschutzbestimmungen zu