Shpat Kasapi

Skemi me romancen Lyrics Shpat Kasapi

Abspielen
Teilen

Shpat Kasapi - Skemi me romancen Songtext

mmmm...aaaaaaahh

endrra ti me ki marrur e shpressa me ke shuar e tani pse ne shpirt une ndihem I pervluar dhe shpesh kam menduar se une ku kam gabuar e pergjije as kund smund te gjej

Ref:(2X)
tani me skemi romancen por ne mes kemi distancen mbeti kenga e kenduar qe ty ta kam perkushtuar

larg ti ke shkuar jet te re tash ke filluar e sa shpejt ke harruar se nje zëmer shum te do dhe shpesh ka meduar se une kam gabuar e pergjije askund smun te gjej

Ref:(2X)
tani me skemi romancen por ne mes kemi distancen mbeti kenga e kenduar qe ty ta kam perkushtuar(8)
Teile diesen Songtext

Dein Kommetar zum Skemi me romancen Songtext

Dein Kommentar
Erklären