Shpat Kasapi

Mos me prit Lyrics Shpat Kasapi

Shpat Kasapi - Mos me prit Songtext

Sa here te kam thene moj zemer,
sa here te kam thene une ty.
Mos mendo se je e vetmja,
kam nje tjeter une tani.

Ajo din q'eshte dashuria,
ajo ka shpirt romantik,
ajo fal puthje te nzeta,
nuk eshte si ti shpirt nevrik.

Hej tash mos me prit
shko e meso q'eshte dashuria.
Do te vuash ti do t'kujtohen fjalet e mija.(2*)

Sa here te kam thene moj zemer,
sa here te kam thene une ty.
Mos mendo se je e vetmja,
nuk jam me une axhami,
foljet tua I kuptova,
dhe ma mire se te refuzova,
se te isha me ty dhe pak,
nuk të doja hiq aspak.
Ajo din q'eshtë dashurija,
ajo ka shpirt romantik,
ajo fal puthje të nzeta
nuk është si ti shpirt nevrik.
Shko mësohu të jetosh.
Shko mësohu t'dashurosh.
Po jo me mua ti kto fare
se zemrat nuk t'shkojn dorë për dore.

Me ty kam qen pisin tjeter,
e ti ke bërë lajka shum.
Tash kur unë jam me një tjetër
ndjehem si peshku në lum.

Ajo din q'eshtë dashurija,
ajo ka shpirt romantik,
ajo fal puthje të nzeta,
nuk është si ti shpirt nevrik

Hej tash mos me prit
shko e meso q'eshte dashuria.
Do te vuash ti do t'kujtohen fjalet e mija.(2*)

Sa here te kam thene moj zemer,
sa here te kam thene une ty.
Mos mendo se je e vetmja,
nuk jam me une axhami,
foljet tua I kuptova,
dhe ma mire se te refuzova,
se te isha me ty dhe pak,
nuk të doja hiq aspak.
Ajo din q'eshtë dashurija,
ajo ka shpirt romantik,
ajo fal puthje të nzeta
nuk është si ti shpirt nevrik.
Shko mësohu të jetosh.
Shko mësohu t'dashurosh.
Po jo me mua ti kto fare
se zemrat nuk t'shkojn dorë për dore.

Hej tash mos me prit
shko e meso q'eshte dashuria.
Do te vuash ti do t'kujtohen fjalet e mija.(2*)
Teile diesen Songtext

Dein Kommetar zum Mos me prit Songtext

Dein Kommentar
Erklären