0:00
Sabri Fejzullahu

Qe njemi vjet une po te pres Lyrics Sabri Fejzullahu

Abspielen
Teilen

Sabri Fejzullahu - Qe njemi vjet une po te pres Songtext

Kur te shoh frymen me ndal
nuk mund te them asnje fjale
Ti e qete rrugen vazhdon
e kthen koken dhe me shikon
Qe sa kohe n'kete pike kam mbetur
me ty dhe nuk leviz dot
Pse ngurron kur ta shoh dashurine
pse e qojme kohen kot


Qe njemije vjet une po te pres
eja ti mos me le te vdes
Per ne dy edhe mali flet
se po te pres qe njemjie vjet

Dikur moj pellumbeshe
larg meje do te jesh
S'dua tjeter mos drenushe
veq ti zemren gaz ma mbushe
Jepi fund diteve te vetmise
qe s'me len te jetoj I qete
Vetem bashke tjeter rruge nuk ka
ndryshe s'ben pak kohe ka mbete

Qe njemije vjet une po te pres
eja ti mos me le te vdes
Per ne te dy edhe mali flet
se po te pres qe njemje vjet.....
Wie war der Songtext?

Dein Kommetar zum Qe njemi vjet une po te pres Songtext

Dein Kommentar
Erklären