Beitragende Benutzer

 
+5
Chicca_88
Lyrics hinzugefügt
Ermal Fejzullahu

Ti prit edhe pak Lyrics Ermal Fejzullahu

Abspielen

Ermal Fejzullahu - Ti prit edhe pak Songtext

Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit…
Ditët me djell dhe lutjet e miaa..
t’coj sërisht tët tkem…mbaj dorën tënde akull
Prit ti jo mos ik
Zoti më sheh je lotët e mia,
Shpëto një drit shpëto një jetë.

Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
për mua…
për muaaaa….
TI prit edhe pak zgjohu ngadal
Dëgjo veq një fjal…
TE DUA…
TE DUAAA…

Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit…
Ditët me djell dhe lutjet e miaa..
t’coj sërisht tët tkem…mbaj dorën tënde akull
Prit ti jo mos ik
Zoti më sheh je lotët e mia,
Shpëto një drit shpëto një jetë.

Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
për mua…
për muaaaa….
Ti prit edhe pak zgjohu ngadal
Dëgjo veq një fjal…
TE DUA…
TE DUAAA…
po nje automjet ka devijuar ka nje t’plagosur një vajz dergo nje ambulanc
Prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
për mua…
për muaaaa….
Prit edhe pak zgjohu ngadal
Dëgjo veq një fjal…
TE DUA…
TE DUAAA…ohoh jeje te duaaa hohohoho
Teile diesen Songtext
Erklären
Okay
Durch weitere Benutzung dieser Webseite stimmst Du unseren Datenschutzbestimmungen zu