Duli Album

Për ty skam gjum ne sy Lyrics Duli

Abspielen
Teilen

Duli - Për ty skam gjum ne sy Songtext

Duli - për ty skam gjum ne sy

Edhe eshtat po më qajn,
qe dhe malet qe na ndajn
Edhe zogjet mos këndojn
si at pranver.

Edhe eshtat po me qajn,
qe dhe malet qe na ndajn
Edhe zogjet mos këndojn
si at pranver.

Për ty për ty, skam gjum në sy
mke borxh një jet nje dashuri
Për ty për ty, skam gjum në sy
mke borxh një jet nje dashuri.

Mbrëm ne ënderr të kam pa
nuse zemer ishe ba
E un lotët tu I fshi thash lamtumir;
Mbrëm ne ënderr të kam pa
nuse zemer ishe ba
E un lotët tu I fshi thash lamtumir;

Për ty për ty, skam gjum në sy
mke borxh nje jet nje dashuri
Për ty për ty, skam gjum në sy
mke borxh një jet nje dashuri.

Për ty për ty, skam gjum në sy
mke borxh nje jet nje dashuri
Për ty për ty, skam gjum në sy
mke borxh një jet nje dashuri.
Teile diesen Songtext
Erklären