Adem Ramadani Album

Tfala nga mergimi Lyrics Adem Ramadani

Adem Ramadani - Tfala nga mergimi Songtext

O t'fala u qoj o nga mergimi
O pa ba gjum pom zbardh agimi
O tuj kujtu per hero at voter
O ku e lash nanen o me gjith moter
O jam merzit o more vlla
O zemra ime per ju u tha
O larg atdheute ne dhe te huj
O me fol gjuhen e tjeter kuj

O gjith ne leter du me jav shkru
O jam merzit por sju kam harru
O fjalt e babes o I kam nder ment
Guri I rand peshon n'vend vet
O jam merzit o more vlla
O zemra ime per ju tuj kja
O larg atdheute ne dhe te huj
O me fol gjuhen e tjeter kuj

O tok e huj oh o tok mizore
Buka e gurbetit o me 7 korre
O mka marr malli du me ju pa
O zemra ime per ju tuj kja
O jam merzit o more vlla
O zemra ime per ju u tha
O larg atdheute ne dhe te huj
O me fol gjuhen e tjeter kuj
Teile diesen Songtext
Erklären
Okay
Durch weitere Benutzung dieser Webseite stimmst Du unseren Datenschutzbestimmungen zu