Adem Ramadani Album

Kenge Gurbeti Lyrics Adem Ramadani

Abspielen
Teilen

Adem Ramadani - Kenge Gurbeti Songtext

Oh t'fala u qoj oh
oh nga mergimi
Oh ka gate shume oh
m'zbardh agaimi

Oh tuj kujtu per
here oh at voter
oh ku e lash nanen
oh me gjithe moter

Oh jam merzrit
oh more vlla
Oh zemra ime
per ju u tha

Ohh largt atdheut oh
ne dhe te huj
oh me fol gjuhen
e tjeter kujt

Oh gjithe ne leter
du me jau shkru
oh jam merzite
jo sju kam harru

Oh fjalet e babes
oi kam ndermend
guri I rand peshon
n'vend t'vet

Ohh jam mezrite
oh more vlla
oh zemra ime
per ju tuj kja

Oh larg atdehut eh
ne dhe te huj
oh me fol gjuhen
e tjeter kuj

Ohh toke e huj oh
ohh toke mizore
buka e gurbetit
ohh me shtate ore

Oh mk'a marre malli
du me ju pa
oh zemra ime
per ju tuj kja

Oh jam merzrite
oh more vlla
oh zemra ime
per ju u tha

Ohh lage atdheut eh
ne dhe te huj
oh me fol gjuhen
e tjeter kuj.
Teile diesen Songtext
Erklären