Adelina Ismajli

Kur femra hakmerrët Lyrics Adelina Ismajli

Abspielen

Adelina Ismajli - Kur femra hakmerrët Songtext

Femër jam dhe un, mundem me buzëqesh
di edhe me gënjy se të kam besu
o sa mirë di, ty me të aktru
e shumë më mirë, edhe me duru.

Femër jam dhe unë, di t'jem e rrëzikshme
di me fal gabim, e me të gëzu
asnjëherë nuk mundem me harru
hakmerrëm, hakmerrëm se të du!

Ref:
Kurr femra hakmerret
ti nuk e ndjen.
Edhe kur shkatërrohesh
ti nuk e vëren.
Hakmerrët femra
s'ke ku ik
e di që djegi vetën
veq ty me të fik!
Teile diesen Songtext
Erklären
Okay
Durch weitere Benutzung dieser Webseite stimmst Du unseren Datenschutzbestimmungen zu