Xhamadani Songtext

Kam nji lot m'pikon si ar
se me shekuj jam shqiptar
e kur malet mi mloj bora
per liri kenges ja mora
e kur malet mi mloj bora
per liri kenges ja mora

Xhamadani vija vija
eshte Kosova, eshte Shqiperia
rreh si zemer qiftelija
sa e madhe eshte Shqiptaria

Eshte nje qiell qe na bashkon
eshte nje troll qe na burrnon
eshte nje gjuhe qe flasim tane
dhe nje toke qe e therrasim nane
eshte nje gjuh qe flasim tane
dhe nje toke qe e therrasim nane

Xhamadani vija vija
eshte Kosova ooo eshte Shqiperia
rreh si zemer qiftelija
sa e madhe eshte Shqiptaria
Ist dieser Songtext korrekt?

Teile Deine Gedanken

  1. Dein Kommentar
Erklären
© 2000-2017 www.golyr.de